İngilizce konuşma uygulaması dersleri nasıl işlenir? 

İngilizce konuşma uygulaması dersleri nasıl işlenir?  Sorusu, İngilizce konuşma uygulaması kullanarak konuşma pratiği yapmak isteyen birçok kişi tarafından derslerin nasıl işlendiği merak edilmesi nedeniyle İngilizce konuşma uygulaması dersleri nasıl işlenir?  Şeklinde internet üzerinde araştırılıyor. Peki, İngilizce konuşma uygulaması dersleri nasıl işlenir? 

İngilizce konuşma uygulaması kullanarak İngilizce konuşma pratiği yapmak, speaking uygulamalarına dair en çok merak edilenler arasında. Bu nedenle İngilizce konuşma uygulaması dersleri nasıl işlenir?  Sorusu birçok kişi tarafından merak edilebiliyor. Bu yazımızda İngilizce konuşma uygulaması kullanarak İngilizce konuşma pratiği yapmak isteyen ve akıcı bir şekilde İngilizce konuşmak isteyen kişiler tarafından merak edilmekte olan İngilizce konuşma uygulaması dersleri nasıl işlenir? Sorusunu yanıtladık. 

İNTER İNGİLİZCE

İNGİLİZCE KONUŞMA UYGULAMASI

  • Amerikalı native eğitmenlerle,
  • Seviyene uygun programla,
  • Seçtiğin eğitmenle seçtiğin saatte,
  • Konuşmak istediğin konuyla,
  • Her ders sonrası değerlendirmeyle
  • İNGİLİZCE KONUŞMAYA BAŞLA!
Android: İngilizce Konuşma Pratiği | iOS: İngilizce Konuşma Pratiği

İNGİLİZCE KONUŞMA UYGULAMASI DERSLERİ NASIL İŞLENİR? 

İngilizce konuşma uygulaması dersleri her ne kadar kullanılan uygulamaya göre farklılık gösteriyor gibi gözüküyor olsa da aslında temel olarak hepsinin çalışma mantığı aynıdır. Biz bu yazımızda anadili İngilizce olan eğitmenler ile görüşme yapmanızı sağlayan İnter İngilizce uygulamasını ele alarak anlatacağız. İngilizce konuşma uygulaması olarak İnter İngilizce birçok kişi tarafından sık sık tercih edilen uygulamalar arasında yer alıyor. Kolay, pratik ve basit kullanımı sayesinde birçok kişinin tercih sebebi olabiliyor. Akıllı telefonlarımız üzerinde yer almakta olan uygulamalardan birisi şeklinde hizmet veren İngilizce konuşma uygulamaları, internet tabanlı olarak çalışmaktadır. Bunun sebebi ise görüşmelerin sağlandığı sanal ortamın oluşması için gereken internet gereksinimidir. İngilizce konuşma uygulaması derslerinin nasıl işlendiğine gelin İnter İngilizce uygulaması üzerinden örneklendirerek anlayalım. 

1.İNTER İNGİLİZCE UYGULAMASINI TELEFONUNUZA YÜKLEYİN 

Kullanmak istediğiniz ve karar verdiğiniz İngilizce konuşma uygulamasını telefonunuza indirmeniz ile birlikte görüşme yapmak için ilk adımı atabilirsiniz. Bazı uygulamalar tarayıcı üzerinden hizmet veriyor olsa da en çok tercih edilen ve en pratik olan yöntem olarak İngilizce konuşma uygulamaları genellikle akıllı telefonlar üzerinden kullanılıyor. Bu nedenle İngilizce konuşma uygulaması olarak İnter İngilizce uygulamasını Android veya iOS marketleri üzerinden indirerek ilk adımı atabiliyorsunuz. 

2.UYGULAMAYA KOLAY BİR ŞEKİLDE GİRİŞ YAPIN 

İngilizce konuşma uygulaması olarak iyi bir seçim olan İnter İngilizce uygulamasının giriş arayüzünde bulunan misafir olarak giriş yap ve diğer uygulamalar ile hızlı bir şekilde giriş yapma seçenekleri sayesinde oldukça basit, hızlı bir şekilde kayıt işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca bu yöntemler haricinde giriş yapmak isteyen kullanıcılar için de mail adresi ile kayıt yapma özelliği de bulunuyor. Bu ve daha birçok kullanım kolaylığı sağlayan özelliği sayesinde İnter İngilizce uygulaması tercih edilebilir alternatifler listesinde üst sıralarda yer almakta. 

3.SİZİN İÇİN EN UYGUN EĞİTMENİ SEÇİN 

İngilizce konuşma uygulamasına giriş yapmanızın ardından arayüzde karşınıza çıkacak olan eğitmen seçim ekranı ile birlikte anadili İngilizce olan Amerikalı uzman eğitmenler arasında seçim yapabilirsiniz. Seçim ekranında seçeceğiniz eğitmenler hakkında yer alan bilgiler bu konuda size yardımcı olacaktır. Böylece sizin için en uygun eğitmeni seçerek İngilizce konuşma uygulaması ile birlikte İngilizce konuşma pratiği yapmaya başlayabilirsiniz. Bu da İngilizce konuşma uygulamasının en çok öne çıkan özelliklerinden birisidir.  

Birçok eğitim vermekte olan kursa göre daha çok eğitmen ve farklı eğitmenler olması nedeniyle kullanıcıya birçok seçenek de sunmaktadır. Ayrıca bu işlemden sonra sizin için en uygun paketi seçerek bir sonraki adıma geçebilirsiniz. İnter İngilizce uygulaması, yeni üye olan kullanıcılarına ücretsiz üç günlük deneme görüşmesi de sunmaktadır. Böylece İnter İngilizce uygulaması ile konuşma pratiği yapmayı deneyimleyebilmenizi de sağlamaktadır. 

4.RANDEVU OLUŞTURUN VE KONUŞMA PRATİĞİ YAPMAYA BAŞLAYIN 

İngilizce konuşma uygulaması üzerinden seçmiş olduğunuz eğitmenlerin ardından sizin için en uygun, en verimli, en müsait olan saatler arasında belirlediğiniz eğitmen ile görüşme randevusu oluşturabilmektesiniz. İnter İngilizce uygulaması ile birlikte oluşturduğunuz randevunun ardından belirlediğiniz randevu saatlerinde eğitmeniniz sizi arar, böylece görüşmeleriniz için birebir olarak hatırlatma yapılır. Bu sayede istediğiniz yerde ve zamanda basit bir şekilde İngilizce konuşma pratiği yapabilir ve İngilizce konuşma uygulamasının avantajlarını ücretsiz bir şekilde deneyimleyebilirsiniz. 

İNTER İNGİLİZCE

İNGİLİZCE KONUŞMA UYGULAMASI

  • Amerikalı native eğitmenlerle,
  • Seviyene uygun programla,
  • Seçtiğin eğitmenle seçtiğin saatte,
  • Konuşmak istediğin konuyla,
  • Her ders sonrası değerlendirmeyle
  • İNGİLİZCE KONUŞMAYA BAŞLA!
Android: İngilizce Konuşma Pratiği | iOS: İngilizce Konuşma Pratiği

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İNGİLİZCE KONUŞMA UYGULAMASI